Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Het kan!

Eenvoudige montage - Knauf

Een elegante, brede en plaatsbesparende deuroplossing? Vanaf nu plaats je makkelijk een schuifdeur in een wand van gipsplaten. Het nieuwe schuifdeursysteem van Knauf is dé oplossing.

Creatieve ideeën in huis zijn leuk, maar niet altijd even simpel bij plaatsgebrek. Heb je geen vrij draaioppervlak voor je deuren of wil je een stijlvolle afsluiting voor een kast? Knauf Pocket Kit biedt een pasklaar antwoord dat zowel binnen een woon- of werkomgeving op een duurzame manier kan ingezet worden. Precies waar de Derde Long voor staat.

Eenvoudige montage

Eenvoudige montage

Met dit nieuwe schuifdeursysteem van Knauf heb je topkwaliteit in huis en bespaar je tijd. Laat de afmetingen nemen van je houten of glazen deurblad, even inbouwen in de scheidingswand van gipsplaten en klaar. Of doe dit helemaal zelf, want het systeem is heel montagevriendelijk. Bovendien kan je alle losse onderdelen van het systeem vernieuwen of verwisselen wanneer je bijvoorbeeld een zwaardere deur wil plaatsen (tot maximum 120 kg).

Overal schuiven

Dankzij het geleidingsprofiel op de vloer en de bovenliggende looprail gaat de deur makkelijk open en toe. Een onzichtbare deur? Laat de deur volledig in de wand verdwijnen en open ze met een lichte druk op het ‘push-to-open’ systeem. Met dit plaatsbesparend systeem plaats je makkelijk overal een schuifdeur.

Afwerking

Afwerking

Hoe werk je de ingebouwde schuifdeur af? Zoals je zelf wil! Kies uit verschillende mogelijkheden zoals voorgevormde gipsplaatstroken of aluminiumlijsten. De standaarduitvoering van Knauf Pocket Kit voldoet aan de meest gebruikelijke afmetingen (metalen profielen van 75 en 100 mm breed). Een dubbele deur? Dan combineer je gewoon twee units die een mooie dubbele schuifdeur vormen.

Knauf logo

Meer info: http://knauf.be/page/news/nl/pocket-kit/

Contacteer Dirk voor meer informatie: LinkedIn

Een schuifdeur als scheidingswand
Afwerking
Een schuifdeur met ingebouwde kast
Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten? Het kan!
Eenvoudige montage

B2Build Academy verenigt het volledige bouwteam. Want discipline-overschrijdend denken is de beste garantie voor toekomstgerichte oplossingen. B2Build Academy biedt kennis en inspiratie, trends en evoluties.

Onze bouw partners

Knauf
Vitra
Multiline
Tarkett
Gyrex - Strong ecologic fireproof design
Interalu LCC
Somati Systems
Geberit
Lumac Signs
Panasonic Heating & Cooling Solutions

Word partner en zet proactief in op kennisdeling, samenwerking en dialoog tussen alle actoren binnen de bouwsector. Ontwikkel samen met niet-concurrentiële partners leadgenereratie op basis van gepersonaliseerde content rond referentieprojecten, hybride events en performante online marketing.

Onze kennispartner

Buildwise
VK architects+engineers

Onze corporate partners

Trevion
ING
Claerhout Communicatiehuis

De Derde Long maakt deel uit van het B2Build Mediaplatform. Onze corporate partners onderschrijven de doelstellingen van B2Build, waarbij we ons richten tot de verschillende actoren in de bouwsector. Steeds met het oog op duurzame en circulaire ontwikkelingen of toepassingen in functie van samenleving en eindgebruiker.

Sluit gratis aan bij B2Build Academy en geniet van deze voordelen

  • Toegang tot onze zes thematische bouwplatformen
  • Deelname aan inspiratie-events rond actuele kennis uit de bouwsector
  • Netwerking met het bouwteam
  • Rechtstreeks contact met 60 fabrikanten