Beperkte ruimte? Haal het maximale uit je douche met de GROHE Rapido SmartBox

header-smartbox
Kristof Vanisterbecq


"Minder installatiewerk, betere douche-ervaring.”

Kristof VanisterbecqGROHE

T +32 (0)2 210 92 47kristof.vanisterbecq@grohe.com

Het maximale halen uit een beperkt beschikbare ruimte? De GROHE Rapido SmartBox is als enige inbouwthermostaat uitgerust met watertoevoer die, zonder bochten, van onderaf kan worden aangesloten, waardoor een directe verbinding met de warm- en koudwatervoorziening mogelijk is. Daardoor is het gebruik van 90-graden fittingen niet langer nodig, wat een aanzienlijke besparing in installatietijd oplevert en het kuisen van de leidingen vermeden wordt. Ze kunnen ook perfect worden uitgelijnd met tegels en voegen. Met een inbouwdiepte van slechts 75 mm past de GROHE Rapido SmartBox in elke soort wand, zelfs in de smalste gyproc wanden.

Ruimtebesparend en een grotere planningsvrijheid.

Puur en minimalistisch ontwerp

smartbox - visual

Met zijn ultrapure en minimalistische architecturale lijnen past het GROHE SmartControl-douchesysteem naadloos in elke douche. Met zijn 'druk, draai, douche'-functies biedt het een individuele en intuïtieve bediening van elke douche in combinatie met een ruimtebesparend, slank ontwerp en dan vooral bij de ingebouwde versie. De innovatieve technologie zorgt voor een grote installatie-efficiëntie en planningsvrijheid voor de architect, planner en installateur. Deze universele oplossing kan bovendien eenvoudig gecombineerd worden met GROHE's Grohtherm thermostaten en ééngreepsmengkranen.

Ééngreepsmengkraan, thermostaat of SmartControl - GROHE Rapido SmartBox biedt meer mogelijkheden voor nog meer personalisatie.

grohe-smartbox

 

Door de intuïtieve duw- en draaitechnologie kunnen gebruikers volledig op maat meerdere douchestralen of het watervolume activeren. De SmartControl is beschikbaar in SuperSteel, maar ook in acht andere kleurontwerpen in GROHE PVD. PVD staat voor 'Physical Value Deposition'. Een kleurproces dat ervoor zorgt dat de samenstelling van het oppervlak drie keer harder en tien keer krasbestendiger is dan chroom.

Slankere ontwerpen om plaats te besparen.

Alle voordelen samen achter de wand

smartbox

Alle nieuwe Grohtherm thermostaten werden geredesigned naar kleinere, dunnere versies dan hun voorgangers, waardoor ze perfect passen bij de GROHE Rapido SmartBox. Het nieuwe minimalistische ontwerp heeft slechts een reikwijdte van 43 mm. Dit in een rond of vierkant ontwerp. Er zijn nu ook modellen met één, twee of drie functies beschikbaar. Deze zijn voorzien van duidelijke symbolen voor hoofd- en handdouche of douche- en badvulling.

De SmartBox met drie uitgangen maakt nu ook de installatie van GROHE's ééngreepsmengkraan met driewegsomteller mogelijk. Met de bovenste knop van de mengkraan kunnen gebruikers het type straal van de douche kiezen. De hendel biedt een comfortabele, intuïtieve temperatuur- en waterregeling.

De GROHE Rapido SmartBox heeft drie uitgangen voor meer douchecombinaties. De SmartBox is uitgerust met uitgangen van ½ inch in messing, waarop alle standaard buizen kunnen worden aangesloten, zonder bankschroef.

Voor meer informatie:

Contacteer Kristof Vanisterbecq voor meer informatie: LinkedIn

Product
Comfort

B2Build Academy verenigt het volledige bouwteam. Want discipline-overschrijdend denken is de beste garantie voor toekomstgerichte oplossingen. B2Build Academy biedt kennis en inspiratie, trends en evoluties.

Onze bouw partners

Knauf
Vitra
Multiline
Tarkett
Gyrex - Strong ecologic fireproof design
Interalu LCC
Somati Systems
Geberit
Lumac Signs
Panasonic Heating & Cooling Solutions

Word partner en zet proactief in op kennisdeling, samenwerking en dialoog tussen alle actoren binnen de bouwsector. Ontwikkel samen met niet-concurrentiële partners leadgenereratie op basis van gepersonaliseerde content rond referentieprojecten, hybride events en performante online marketing.

Onze kennispartner

Buildwise
VK architects+engineers

Onze corporate partners

Trevion
ING
Claerhout Communicatiehuis

De Derde Long maakt deel uit van het B2Build Mediaplatform. Onze corporate partners onderschrijven de doelstellingen van B2Build, waarbij we ons richten tot de verschillende actoren in de bouwsector. Steeds met het oog op duurzame en circulaire ontwikkelingen of toepassingen in functie van samenleving en eindgebruiker.

Sluit gratis aan bij B2Build Academy en geniet van deze voordelen

  • Toegang tot onze zes thematische bouwplatformen
  • Deelname aan inspiratie-events rond actuele kennis uit de bouwsector
  • Netwerking met het bouwteam
  • Rechtstreeks contact met 60 fabrikanten